Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    300 г сир фета (грецький козиний сир, можна замінити бринзою)
    4 помідори,
    2 огірки,
    2 солодких болгарських перці,
    1 голівка ріпчастої цибулі (червоного),
    0,5 сік лимона,
    80г маслин без кісточок,
    оливкова олія,
    петрушка,
    селера,
    базилік,
    листя салату,
    часник,
    сіль,
    чорний мелений перець.
    Як готувати:
    1. Листям салату викласти дно салатниці.
    2. Крупно нарізати помідори, огірки, перець. Ріпчасту цибулю нарізати кружечками і обережно викласти овочі поверх зеленого салату.
    3. Грецький салат не потрібно перемішувати. Слід розкласти шматочки овочів по колу (перець, огірки, помідори).
    4. Салат прикрасити маслинами, сиром, нарізаним кубиками і зверху посипати дрібно нарізаною зеленню.
    5. Заправити салат маслом і лимонним соком, посолити і поперчити.