Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
300 г сир фета (грецький козиний сир, можна замінити бринзою)
4 помідори,
2 огірки,
2 солодких болгарських перці,
1 голівка ріпчастої цибулі (червоного),
0,5 сік лимона,
80г маслин без кісточок,
оливкова олія,
петрушка,
селера,
базилік,
листя салату,
часник,
сіль,
чорний мелений перець.
Як готувати:
1. Листям салату викласти дно салатниці.
2. Крупно нарізати помідори, огірки, перець. Ріпчасту цибулю нарізати кружечками і обережно викласти овочі поверх зеленого салату.
3. Грецький салат не потрібно перемішувати. Слід розкласти шматочки овочів по колу (перець, огірки, помідори).
4. Салат прикрасити маслинами, сиром, нарізаним кубиками і зверху посипати дрібно нарізаною зеленню.
5. Заправити салат маслом і лимонним соком, посолити і поперчити.