Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    Морква (велика) - 1 шт
    Селера черешкову - 2 шт
    Помідори - 1 шт
    Редис (невеликі) - 4 шт
    Огірок свіжий (невеликий)
    зелені Оливки без кісточок (фаршировані перцем) - 6 шт
    оливкова Олія - 1 ст. л.
    Сік лимона (за смаком,сіль за смаком)
    Сир ("Фета" з маслинами і паприкою; цибуля-порей; кинза) - 30 г
    Рецепт
    Морква трьом на корейської тертці, обсмажуємо з невеликою кількістю раст.масла. Охолоджуємо, викладаємо на серветку, даємо стекти зайвої маслу.
    Нарізати овочі для салату довільної форми, але не дрібно.
    Акуратно перемішуємо, трохи солимо, додаємо сік лимона й заправляємо олією.
    Готовий салат прикрасити шматочками сиру Фета" з маслинами і паприкою, кільцями цибулі-порею і листочками кінзи.