Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Зелений салат - 1 качан, блакитний сир із пліснявою - 2оо р, буженина пісна - 2оо р, свіжий огірок - 1 шт., цибуля ріпчаста червоний - 1 головка, яйце - 2 шт., олія рослинна рафінована - 2 ст. л., оцет столовий-14. л., гірчиця - 2 ч. л., сіль, зелень петрушки, помідори - 4 шт.
    Листя зеленого салату вимити, обсушити, нарізати тонкими смужками.
    Яйця зварити круто, остудити в холодній воді, очистити і подрібнити. Помідори і огірки вимити, обсушити і нарізати кубиками.
    Сир і шинку також нарізати кубиками. Ріпчасту цибулю очистити від луски і нарізати кільцями.
    Змішати листя салату, помідори, цибуля, огірок, сир, яйця і шинку, заправити соусом з рослинної олії, гірчиці, оцту, солі.
    При подачі салат викласти в салатницю і посипати рубаною зеленню петрушки.