Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти
    * шматочки консервованого тунця - 170 г;
    * болгарський перець - 1 шт;
    * кукурудза консервована - 140 г;
    * авокадо - 1 шт;
    * каперси - 1 столова ложка з гіркою;
    для заправки:
    * оливкова олія - 2 столові ложки;
    * сік лимона - 1/2 столової ложки;
    * кунжутна олія - 1 чайна ложка;
    * соєвий соус - 1/2 столової ложки;
    * сіль за смаком;
    для прикраси:
    помідори черрі - кілька штук;
    зелену цибулю.
    Шматочки тунця вийняти з консервної банки і помістити в сито або друшляк, щоб стікав сік.
    Болгарський перець вимити, видалити серцевину з насінням, порізати дрібними кубиками і пасерувати. Для чого на середньому вогні розігріти пательню, влити трохи оливкової олії і злегка обсмажити перець до стану м'якості.
    На заключному етапі пасерування болгарського перцю додати в сковороду консервовану кукурудзу без рідини і вимкнути вогонь. Перемішати і дати охолонути інгредієнтів безпосередньо в сковороді.
    Авокадо вимити, очистити від шкірки і нарізати кубиками.
    Зробити заправку, змішавши в чашці призначені для її приготування інгредієнти.
    В ємність для приготування салату покласти шматочки тунця і пом'яти вилкою. Додати охололи болгарський перець з кукурудзою, авокадо, каперси, заправку.
    Перемішати.
    Прикрасити салат дрібнонарізаною зеленою цибулею і половинками помідор черрі.