Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    картопля молода - 30 гр.
    болгарський перець червоний солодкий - 200 гр.
    болгарський перець жовтий солодкий - 200 гр.
    помідор - 2 шт.
    цибуля ріпчаста червоний - 1 шт.
    чорні оливки без кісточок - 100 гр.
    сир Фета або бринза - 200 гр.
    заправлення:
    оливкова олія - 80 мл.
    сік лимонний - 1 ст. л.
    часник - 1 зубчик
    подрібнений кріп - 1 ст. л.
    чебрець подрібнений - 2 ч. л.
    Приготування:
    Взяти дрібний картопля, порізати навпіл, відварити і остудити. Перець нарізати на четвертинки, насіння вичистити і запекти в духовці до утворення міхурів.
    Перець викласти на тарілку, закрити кришкою і витримати протягом 5-7 хвилин, зняти шкірку і нарізати тонкою соломкою. Помідори очистити від шкірки і нарізати дольками.
    Приготувати заправку. Часник подрібнити, змішати з чебрецем, кропом, оливковою олією і лимонним соком.Картофель, перець та помідори викласти в салатницю, залити соусом і ретельно перемішати.
    Примітка:
    Прикрасити кубиками сиру Фета або бринзи.