Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * листя салату - 1 пучок;
    * помідори - 2 штуки;
    * болгарський перець солодкий жовтий - 1 шт;
    * огірок - 1 штука середньої довжини;
    * червоний салатний цибуля - 1 голівка;
    * маслини без кісточок - 50 г;
    * бринза - 100 г;
    * оливкова олія - 2 столові ложки.
    Салатне листя промити, обсушити, порвати руками. Овочі помити, крупно нарізати, розміром трохи більше маслин. Ріпчасту цибулю нарізати кільцями. Овочі викласти в салатницю, заправити олією і перемішати.
    Бринзу нарізати довільно і викласти разом з маслинами в салатницю поверх овочів.
    Якщо замість бринзи використовувати сир фета (грецький сир з овечого або козячого молока), то цілком можна назвати такий салат грецьким.