Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • На цьому тижні пропонуємо вам приготувати традиційне удмуртское блюдо - перепечи. Готується це блюдо з різними начинками: м'ясом, капустою, грибами, картоплею, яйцем. Перепечи вважаються святковою стравою, що подається на стіл тільки в гарячому вигляді.
    Для приготування нам знадобиться:
    Борошно - 4 склянки
    1 склянка молока або кефіру
    2 яйця
    1 ст.л. масла
    Сіль
    Фарш яловичий - 200 грам
    Гриби (печериці) - 200 грам
    Цибулю
    Для начинки: обсмажити дрібно нарізані (або пропущені через м'ясорубку) гриби і цибулю, змішати фарш з грибами і цибулею, посолити і поперчити.
    Готуємо прісне бездріжджове тесто.Смешиваем 1 склянка кефіру або молока, 2 яйця, додаємо щіпку солі.
    Додаємо 1 ст.л. вершкового масла, борошно.
    Замішуємо круте тісто.
    Ділимо вийшло тісто на невеликі колобки.
    Розгортаємо тісто товщиною 2 мм і вирізаємо з допомогою форми кружечки діаметром 10-12 мм.
    Потім з кружечків робимо 'корзиночки': піднімаємо край і защипываем його, тим самим формуємо бортик.
    Викладаємо отримані 'корзиночки' на деко, змащене олією.
    Начиняємо кожну кошик фаршем.
    Заливаємо 'корзиночки' з фаршем омлетною масою (яйце, збите з молоком).
    Ставимо деко в заздалегідь нагріту духовку й випікаємо 20-25 хвилин при t 200°.
    Приємного апетиту!