Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    гриби (білі, моховики, підберезники) - 600г; сметана (жирність 20%) - 250 мл; вершкове масло - 30г; сіль - за смаком; сир (гауда) - 50г.
    Гриби протерти вологою серветкою, почистити, якщо це необхідно, порізати на невеличкі шматочки (приблизно 2х2 см).
    У великій сковороді розтопити шматочок вершкового масла, додати гриби і обсмажувати приблизно 3-4 хвилини, часто помішуючи дерев'яною лопаткою. Посолити.
    Додати сметану, перемішати з грибами і зняти сковороду з плити.
    Перекласти гриби зі сметаною в порційні горщики, посипати тертим сиром. Поставити горщики в прогріту до 180 С духовку. Через 10-15 хвилин гриби готові.
    Автор: Олена Покровська