Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    500 г квасолі
    4 цибулини
    250 г копченої грудинки
    2-3 ст.л. томатної пасти
    1-2 зуб. часнику
    1 ч.л. цукру
    сіль, перець
    лавровий лист
    зелень
    замочити Квасолю на 5-6 годин в холодній воді. Потім змінити воду і налити її так, щоб вона покривала квасоля зверху на 2 см.
    Грудинку нарізати невеликими смужками. Цибулю очистити, тонко нарізати і обсмажити на сковороді в олії, додати томатну пасту, протягом 7-10 хвилин.
    Квасоля перемішати, додати грудинку і соус, посолити і поперчити за смаком, додати цукор і лавровий лист, варити протягом 10-15 хвилин.
    наприкінці додати пропущений через прес часник. Подавати гарячим з зеленню.