Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    куряче філе - 300 г:
    сир пармезан - 80 г;
    листя салату - 1/2 пучка;
    перепелині яйця - 6 штук;
    грінки з білого хліба - 80 г;
    оливкова олія - 30 г;
    для соусу:
    оливкова олія - 30 г;
    сік 1/4 лимона або лайма;
    часник - 1 зубчик;
    бальзамічний оцет - 1/2 чайної ложки;
    сіль, білий перець за смаком.
    Філе курки промити, обсушити, посолити, поперчити, обсмажити на оливковій олії 5 хвилин. Охолодити, нарізати смужками приблизно 1х3 см.
    Яйця зварити круто, очистити, розрізати на половинки.
    Вимити листя салату, порвати руками.
    Сир натерти на крупній тертці.
    Приготувати соус-заправку. Для чого змішати всі інгредієнти для соусу. Видавити часник. Всі збити вилкою.
    Викласти на дно страви листя салату. Далі шматочки курки. Потім порізані навпіл яйця. Злегка припорошити тертим сиром. Зверху викласти сухарики. Залити соусом. Остаточно посипати тертим сиром. Цезар готовий.
    Салат Цезар можна прикрасити помідорами черрі. Але це вже інша кулінарна історія.