Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Дуже цікавий і простий у приготуванні салат з розряду ситних. Салат листковий, тому для його приготування рекомендуємо вам використовувати велике блюдо або прозору салатницю. Ми наводимо варіант подачі однієї порції салату, продукти, зазначені в рецепті розраховані на 4 порції.
    Інгредієнти:
    * філе білої риби 600 г (тріска, судак, минтай і т.п.)
    * ріпчасту цибулю 1/2 шт.+ 2 шт.
    * морква 1 шт.
    * зелень петрушки, 1/2 пучка, лавровий лист, перець горошком
    * сіль
    * олія для смаження
    * сир 100 г
    * майонез 1 упаковка
    Спосіб приготування:
    Філе риби промити під водою, обсушити, нарізати на шматки. У каструлю налити води, покласти зелень, нарізану половинку цибулини, рибу, лаврушку, перець горошком, чуйний підсолити і відварити до готовності.
    Моркву натерти на крупній тертці і обсмажити на рослинній олії.
    Залишилися цибулини обчистити, нарізати кільцями та обсмажити на маслі.
    Готову рибу витягнути від каструлі, охолодити і розібрати на дрібні шматочки. Поставити на тарілку кільце і викласти рибу першим шаром.
    Змастити шар риби майонезом.
    Потім викласти шар лука.
    Змастити майонезом.
    Викласти морква.
    Змастити майонезом.
    Зняти кільце. Салат посипати тертим сиром.
    Прикрасити салат по своєму смаку і подати до столу. Приємного апетиту.