Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    Кальмар - 500-600 г
    Морква (середня) - 2 шт
    Огірок (свіжий, великий) - 1 шт
    Цибуля ріпчаста (середній) - 1 шт
    Олія (приблизно) - 100 мл
    Зелень (кропу і петрушки) - 1/2 пуч.
    Оцет (9% за смаком, також за смаком сіль і червоний мелений перець) - 1-2 ст. л.
    Рецепт:
    Очистити морква, цибуля. Нашинкувати соломкою моркву, цибулю нарізати кільцями. Олія нагріти до появи димка і залити ним моркву з цибулею. Залишити на 20 хвилин.
    Відварити кальмарів, охолодити і нарізати соломкою. Я ліг їх в киплячу воду, доводжу до бурхливого кипіння і відразу виймаю.
    Огірок теж нарізати соломкою.
    Змішати всі інгредієнти. Додати за смаком оцет, перець і сіль.
    Поставити на 2 години в холодильник.
    Нарізати зелень і додати в салат.
    Приємного апетиту!
    inna_2107