Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Цей салат - як раз в моєму смаку: не надто багато інгредієнтів, гармонійне поєднання смаків, простота у виконанні і здатність одночасно приманити не надто голодного людини і бути вечерею в собі.
    Цей рецепт салату приводиться в авторському виконанні, але, зрозуміло, при бажанні можна замінити, якщо діяти з розумом. Копчену качину грудинку, наприклад, можна замінити сиров'ялені шийкою, пармською шинкою або інших м'ясних делікатесом на свій смак. І все ж качка тут найбільш доречна.
    2 порції
    1 пучок салату романо
    100 г копченої качиної грудки
    пригорща помідорів чері
    1 червона цибулина
    кілька ягід ожини
    для заправки:
    4 ст.л. маслинові масла
    2 ст.л. меду
    1/2 ч.л. гірчиці
    сіль
    перець
    сік 1/2 лайма
    Наріжте цибулю тонкими кільцями, черрі і ожину розріжте навпіл, качину грудинку наріжте тонкими скибочками, салат порвіть руками і покладіть його в миску разом з черрі і качиної грудкою.
    Для заправки змішайте масло, мед і гірчицю (вона вийде досить густий), приправте сіллю і перцем і перемішайте вміст миски з заправкою.
    Перекладіть салат по тарілках і викладіть зверху інші інгредієнти.
    Перед подачею збризніть салат соком лайма.