Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Дуже легкий у приготуванні рецепт для любителів гострого. Альтернатива для тих, хто любить "ікру з баклажанів", але не хоче витрачати багато часу і сил.
    Інгредієнти:
    3-4 великих баклажана
    1 велика цибулина
    3-4 середніх помідори
    8-10 зубчиків часнику
    1 ст. л. цукру зелень (кріп, петрушка) за смаком
    сіль, оцет за смаком
    олія для смаження
    Інструкції:
    Баклажани (можна не очищені від шкірки) нарізати кубиками (приблизно 2 см), посолити, відкласти на півгодини, потім промити під проточною водою.
    Цибулю обчистити і дрібно нарізати. Налити трохи рослинної олії в сковороду і розжарити, додати цибулю, посипати цукром і обсмажити до легкого золотистого кольору.
    Додати баклажани і тушкувати під кришкою на повільному вогні до готовності. Викласти смажені баклажани з цибулею в салатницю, додати нарізані кубиками помідори, дрібно нарізану зелень, подрібнений часник, сіль, оцет.
    Добре перемішати, охолодити.
    Автор: mei