Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    Філе куряче - 200 г
    Перець солодкий (червоний, середнього розміру) - 1 шт.
    Капуста пекінська (середня) - 400 г
    Петрушка свіжа - за смаком
    Олія рослинна - 3 ст.л.
    Каррі - 1 ч.л.
    Перець - за смаком
    Сіль - за смаком
    винний Оцет - 2 ч.л.
    Куряче філе порізати невеликими кубиками.
    Перець очистити і нарізати кубиками такого ж розміру.
    Пекінську капусту нарізати також кубиками.
    У сковороді розігріти олію і обсмажити шматочки курки на великому вогні протягом декількох хвилин.
    Коли шматочки курочки почнуть зарумяниваться, посолити, поперчити, додати каррі і добре перемішати. Коли курка буде повністю готова, додати винний оцет, перемішати. Потім зняти з вогню і остудити.
    Капусту і перець змішати, додати нарізану петрушку і шматочки курочки разом з рідиною, отриманої в процесі обсмажування. Все добре перемішати. Бажано дати салату настоятися.
    Подавати порційно або у великому салатнику.
    Автор рецепту: Оксана Македонська (Oksy)