Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    300 г зеленої цибулі,
    200 г шинки,
    150г сиру,
    80 г рослинної олії,
    60 г зелені петрушки,
    30 г 3% оцту,
    5 м їдальні гірчиці,
    хрін,
    1 яйце,
    сіль.
    Приготування:
    Промитий зелену цибулю (при необхідності очищений від пожовтіли і млявих частин) порізати невеликими шматочками, викласти на сито, потримати під струменем холодної води, потім обдати окропом і обсушити.
    Сир, шинку нарізати дрібними кубиками і змішати з підготовленим цибулею.
    Петрушку подрібнити, змішати з гірчицею, натертим на терці хріном, оцтом, сіллю, рослинним маслом.
    Все добре перемішати і полити салат приготованим соусом, прикрасити шматочками варених яєць.