Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    капуста білокачанна - 500 гр.
    огірки - 1 шт.
    морква - 1 шт.
    перець солодкий - 1 стручок
    цибуля ріпчаста - 1 головка
    олія рослинна - 4 ст. ложки
    спеції
    зелень петрушки
    сік лимонний і цедра - 1\\2 лимона
    Приготування:
    Капусту очистити, промити, нарізати соломкою.
    Огірок промийте, зріжте плодоніжку, наріжте соломкою або дрібними кубиками.
    Моркву очистіть, промийте, натріть на крупній тертці.
    Перець промийте, зріжте плодоніжку з прилеглої м'якоттю, видаліть насіння, наріжте кільцями.
    Цибулю очистіть, промийте, спасеруйте на олії до золотистого кольору, охолодіть.
    Підготовлені овочі з'єднайте, перемішати, заправити майонезом з додаванням лимонного соку і тертої лимонної цедри, приправте спеціями.
    При подачі оформіть гілочки зелені.
    Приємного апетиту!