Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    м'якоть свинини варена - 200 гр.
    морква - 3 шт.
    редька - 2 шт.
    ріпчаста цибуля - 1 шт.
    подрібнений часник - 2 ст. ложки
    рослинна олія - 2 ст. ложки
    оцет 3% - 1 ст. ложка
    цукор - 1 ч. ложка
    сіль, перець червоний мелений за смаком
    зелень кропу
    Морква, редьку і свинину наріжте соломкою. Морква посипте цукром і сіллю. Підготовлені інгредієнти салату з'єднайте, додати подрібнений часник і цибулю. Заправте олією, змішаним з оцтом і червоним перцем. Поставте салат на 1 годину в холодильник. Перед подачею прикрасьте зеленню.