Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • кабачків в оливковій олії до золотистої скориночки з обох сторін. Обсушити на паперових рушниках. Розкласти шарами у фарфоровому страві з високими краями.
    Кожен шар треба посипати дрібно порізаною часником і м'ятою, посолити. Останній шар повністю покрити оцтом і прибрати на пару годин мінімум (але не більше ніж на добу) в холодильник.
    Тушковані кабачки і баклажани з грибами
    Інгредієнти:
    кабачки
    баклажани
    гриби
    сметана
    зелень
    ріпчаста цибуля, порізана кільцями
    Кабачки і баклажани очистити від шкірки і м'якоті з насінням, нарізати дрібними кубиками, посолити і добре обсмажити в рослинній олії.
    Свіжі гриби добре промити теплою водою, ошпарити окропом, нарізати невеликими тонкими шматочками і так само підсмажити в олії.
    Змішати разом смажені баклажани, кабачки і гриби, залити солодкої домашньою сметаною і тушкувати в гарячій духовці близько півгодини.
    Бутерброди з кабачками "Швидко, смачно, корисно"
    Інгредієнти:
    Кабачок
    Звичайний йогурт - 2 баночки
    Сир тертий ( твердий)
    Хліб ( за смаком білий, чорний)
    Часник, зелень, сіль, манка
    Кабачкипорезать на кружки товщиною близько 0,7-1 см, обваляти в манці, підсмажити в олії. Розкласти на плоскій тарілці.
    Для соусу йогурт, тертий сир, часник, багато рубаної зелені, сіль змішати. Консистенція - густа кашка.
    Викласти соус на кожний ще гарячий кабачок, в тостері підсмажити тонкі шматочки хліба, покласти кабачок на шматочок хліба.
    Є можна в холодному і теплому вигляді.
    Оладки з кабачків
    Інгредієнти:
    2 кабачки
    1 морквина
    1 яйце
    6-8 столових ложок борошна
    Петрушка, сіль, перець
    олія для смаження
    Кабачки і морковьпочистить і натерти на терці. Петрушку дрібно порізати. Додати в кабачки і морквину борошно і петрушку, посолити, поперчити.
    Додати яйце. Всю масу збити. Ложкою викладайте кабачкову масу на розігріте масло. Обсмажити з обох боків до рум'яної скоринки.
    Подавати зі сметаною.