Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Салат із буряка, редьки і моркви.
    Інгредієнти:
    Буряк - 1 шт.
    Редька - 1 шт.
    Морква - 1 шт.
    Цибуля - 1 шт.
    Часник - 1 зубчик.
    Сир за смаком.
    Сметана за смаком.
    Сіль за смаком.
    Спосіб приготування.
    Протерти на дрібній тертці сирі овочі, сир і часник, цибулю дрібно порізати, скласти разом. Посолити, залити сумішшю сметани з майонезом, перемешать.Поставить в холодильник на 2 часа.Салат готовий до вживання.
    Оселедець під шубою.
    Інгредієнти:
    Оселедець - 2 шт.
    Буряк - 2 шт.
    Картопля 2-3 шт.
    Морква - 1-2 шт.
    Яйця - 2-3 шт.
    Майонез - 150-200 г
    Спосіб приготування:
    Оселедець розібрати на філе, нарізати маленькими шматочками. Зварити картоплю, буряк, морква, потерти на великій тертці окремо. На блюдо або тарілку викласти шарами: буряк, морква, картопля, оселедець, потім знову картоплю, моркву і буряк. Кожен шар залити тоненькою цівкою майонезу. Надати салату бажану форма, присипати потертим на дрібній тертці жовтком.
    Салат із буряка з волоськими горіхами та родзинками.
    Інгредієнти:
    Буряк - 1 шт.
    Волоські горіхи - 2 ст. л.
    Ізюм - 50 г.
    Майонез - 2-3 ст. л .
    Цукор за смаком.
    Сіль за смаком.
    Спосіб приготування.
    Буряк запекти або зварити, натерти на крупній тертці. Горіхи розтовкти до розміру гороху, родзинки промити і просушити на рушник. Все змішати, додати цукор. Сіль, майонез. Все перемішати.
    Салат із буряка з чорносливом і курагою.
    Інгредієнти:
    Буряк - 1кг.
    Чорнослив - 200 г.
    Курага - 200 г.
    Волоські горіхи - 5 - 6 шт.
    Майонез - 200 - 250 р.
    Сіль за смаком.
    Спосіб приготування.
    Буряк відварити, очистити і натерти. Сухофрукти попередньо замочити в гарячій воді хвилин на 15-20, просушити на рушник, порізати невеликими шматочками. Волоські горіхи також порізати невеликими шматочками. Все змішати з буряком, посолити, заправити майонезом.
    Приємного апетиту!