Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Цей ситний і корисний салат підійде для легкого перекусу, гарніру або барбекю.
    Інгредієнти на 4 порції:
    500 г молодої картоплі
    4 ст. л. оливкової олії
    1 ст. л. лимонного соку
    1/2 ч. л. порошку чилі
    1 зубчік часнику, подрібнений
    400 г консервованої білої квасолі каннеллини, злити
    1 червона цибулина, тонко нашаткована
    пучок петрушки, нашаткувати
    200 г консервованого тунця, злити
    110 г зеленого салату
    Інструкції:
    1. Картоплю відварити протягом 15 хвилин до готовності. Тим часом зробити заправку. Змішати масло, лимонний сік, порошок чилі і часник в салатниці, в якій буде робитися салат. Додати квасолю, цибулю і петрушку.
    2. Злити картопля, охолодити і порізати навпіл уздовж. Обваляти салат у заправленні і розім'яти виделкою тунець. Покласти на салатне листя і полити ще невеликою кількістю оливкової олії.