Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Цей ситний і корисний салат підійде для легкого перекусу, гарніру або барбекю.
Інгредієнти на 4 порції:
500 г молодої картоплі
4 ст. л. оливкової олії
1 ст. л. лимонного соку
1/2 ч. л. порошку чилі
1 зубчік часнику, подрібнений
400 г консервованої білої квасолі каннеллини, злити
1 червона цибулина, тонко нашаткована
пучок петрушки, нашаткувати
200 г консервованого тунця, злити
110 г зеленого салату
Інструкції:
1. Картоплю відварити протягом 15 хвилин до готовності. Тим часом зробити заправку. Змішати масло, лимонний сік, порошок чилі і часник в салатниці, в якій буде робитися салат. Додати квасолю, цибулю і петрушку.
2. Злити картопля, охолодити і порізати навпіл уздовж. Обваляти салат у заправленні і розім'яти виделкою тунець. Покласти на салатне листя і полити ще невеликою кількістю оливкової олії.