Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* листя салату - 1 пучок;
* помідори - 2 штуки;
* болгарський перець солодкий жовтий - 1 шт;
* огірок - 1 штука середньої довжини;
* червоний салатний цибуля - 1 голівка;
* маслини без кісточок - 50 г;
* бринза - 100 г;
* оливкова олія - 2 столові ложки.
Салатне листя промити, обсушити, порвати руками. Овочі помити, крупно нарізати, розміром трохи більше маслин. Ріпчасту цибулю нарізати кільцями. Овочі викласти в салатницю, заправити олією і перемішати.
Бринзу нарізати довільно і викласти разом з маслинами в салатницю поверх овочів.
Якщо замість бринзи використовувати сир фета (грецький сир з овечого або козячого молока), то цілком можна назвати такий салат грецьким.