Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Дуже легкий у приготуванні рецепт для любителів гострого. Альтернатива для тих, хто любить "ікру з баклажанів", але не хоче витрачати багато часу і сил.
Інгредієнти:
3-4 великих баклажана
1 велика цибулина
3-4 середніх помідори
8-10 зубчиків часнику
1 ст. л. цукру зелень (кріп, петрушка) за смаком
сіль, оцет за смаком
олія для смаження
Інструкції:
Баклажани (можна не очищені від шкірки) нарізати кубиками (приблизно 2 см), посолити, відкласти на півгодини, потім промити під проточною водою.
Цибулю обчистити і дрібно нарізати. Налити трохи рослинної олії в сковороду і розжарити, додати цибулю, посипати цукром і обсмажити до легкого золотистого кольору.
Додати баклажани і тушкувати під кришкою на повільному вогні до готовності. Викласти смажені баклажани з цибулею в салатницю, додати нарізані кубиками помідори, дрібно нарізану зелень, подрібнений часник, сіль, оцет.
Добре перемішати, охолодити.
Автор: mei