Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    Рис - 1 склянка
    Цибуля ріпчаста - 1 шт.
    Риба гарячого копчення - 1 шт. (у мене була скумбрія)
    Морква - 1 середня
    Мариновані огірки - 2 шт.
    Яйця - 2 шт.
    Майонез
    Зелений лук
    Дуже люблю пошарові салати. Такий салат приємно оформити у вигляді торта.
    Зварити рис до готовності. Злити воду, при необхідності, промити. Ріпчасту цибулю нарізати кільцями і обсмажити на рослинній олії. Цибулю разом з маслом додати до рису і ретельно перемішати.
    Рибу обробити, кістки видалити, філе нарізати шматочками. Огірки нарізати невеликими кубиками. Моркву натерти на середній тертці. Зелену цибулю дрібно полезать.
    Яйця зварити круто, натерти на крупній тертці. Всі підготовлені подукты розділити на дві частини, тому будемо повторювати шари двічі.
    Скласти салат так:
    1 шар. Рис з цибулею + тонка майонезна сіточка.
    2 шар. Риба, посипана зеленою цибулею + тонка майонезна сіточка.
    3 шар. Маринований огірок + терта морква + тонка майонезна сіточка.
    4 шар. Яйце, терте на тертці.
    Шари повторити. Прикрасити. Салат можна їсти відразу.