Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
Морква (велика) - 1 шт
Селера черешкову - 2 шт
Помідори - 1 шт
Редис (невеликі) - 4 шт
Огірок свіжий (невеликий)
зелені Оливки без кісточок (фаршировані перцем) - 6 шт
оливкова Олія - 1 ст. л.
Сік лимона (за смаком,сіль за смаком)
Сир ("Фета" з маслинами і паприкою; цибуля-порей; кинза) - 30 г
Рецепт
Морква трьом на корейської тертці, обсмажуємо з невеликою кількістю раст.масла. Охолоджуємо, викладаємо на серветку, даємо стекти зайвої маслу.
Нарізати овочі для салату довільної форми, але не дрібно.
Акуратно перемішуємо, трохи солимо, додаємо сік лимона й заправляємо олією.
Готовий салат прикрасити шматочками сиру Фета" з маслинами і паприкою, кільцями цибулі-порею і листочками кінзи.