Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
картопля молода - 30 гр.
болгарський перець червоний солодкий - 200 гр.
болгарський перець жовтий солодкий - 200 гр.
помідор - 2 шт.
цибуля ріпчаста червоний - 1 шт.
чорні оливки без кісточок - 100 гр.
сир Фета або бринза - 200 гр.
заправлення:
оливкова олія - 80 мл.
сік лимонний - 1 ст. л.
часник - 1 зубчик
подрібнений кріп - 1 ст. л.
чебрець подрібнений - 2 ч. л.
Приготування:
Взяти дрібний картопля, порізати навпіл, відварити і остудити. Перець нарізати на четвертинки, насіння вичистити і запекти в духовці до утворення міхурів.
Перець викласти на тарілку, закрити кришкою і витримати протягом 5-7 хвилин, зняти шкірку і нарізати тонкою соломкою. Помідори очистити від шкірки і нарізати дольками.
Приготувати заправку. Часник подрібнити, змішати з чебрецем, кропом, оливковою олією і лимонним соком.Картофель, перець та помідори викласти в салатницю, залити соусом і ретельно перемішати.
Примітка:
Прикрасити кубиками сиру Фета або бринзи.