Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Нам знадобиться:
100 грам мигдалевих горішків,
2 пучки салатних листя,
100 г сиру фета,
2 зелені яблука,
білий салатний цибулю,
2 столові ложки олії,
1 столова ложка цукру,
2 столові ложки оливкової олії,
2 столових ложки меду,
сік одного лимона
1. Карамелізуємо горіхи. В казан ( сковороду) наллємо 2 столові ложки олії, додамо до маслу 1 столову ложку цукру і горіхи. Прожаримо горіхи в карамели.После зняття з вогню трохи ще потримаємо горішки в карамелі
2. Яблука наріжемо кубиками й збризкаємо лимоном. Цибулю поріжемо півкільцями і злегка потиснемо, салатні листи мульт руками, фету поріжемо кубиками.
3. Змішаємо оливкове масло, сік лимона і мед
4. Складемо шарами салат. Салатне листя - цибуля - яблука - фета-горіхи-заправка для салату
Приємного апетиту!