Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Нам знадобиться:
    100 грам мигдалевих горішків,
    2 пучки салатних листя,
    100 г сиру фета,
    2 зелені яблука,
    білий салатний цибулю,
    2 столові ложки олії,
    1 столова ложка цукру,
    2 столові ложки оливкової олії,
    2 столових ложки меду,
    сік одного лимона
    1. Карамелізуємо горіхи. В казан ( сковороду) наллємо 2 столові ложки олії, додамо до маслу 1 столову ложку цукру і горіхи. Прожаримо горіхи в карамели.После зняття з вогню трохи ще потримаємо горішки в карамелі
    2. Яблука наріжемо кубиками й збризкаємо лимоном. Цибулю поріжемо півкільцями і злегка потиснемо, салатні листи мульт руками, фету поріжемо кубиками.
    3. Змішаємо оливкове масло, сік лимона і мед
    4. Складемо шарами салат. Салатне листя - цибуля - яблука - фета-горіхи-заправка для салату
    Приємного апетиту!