Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
м'якоть свинини варена - 200 гр.
морква - 3 шт.
редька - 2 шт.
ріпчаста цибуля - 1 шт.
подрібнений часник - 2 ст. ложки
рослинна олія - 2 ст. ложки
оцет 3% - 1 ст. ложка
цукор - 1 ч. ложка
сіль, перець червоний мелений за смаком
зелень кропу
Морква, редьку і свинину наріжте соломкою. Морква посипте цукром і сіллю. Підготовлені інгредієнти салату з'єднайте, додати подрібнений часник і цибулю. Заправте олією, змішаним з оцтом і червоним перцем. Поставте салат на 1 годину в холодильник. Перед подачею прикрасьте зеленню.