Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    морква - 2 шт.
    рис відварений - 300 гр.
    цибуля ріпчаста - 1\\2 головки
    родзинки без кісточок - 1 ст. ложка
    горіхи волоські - 50 гр.
    Для соусу:
    оливкова олія - 4 ст. ложки
    йогурт - 3 ст. ложки
    насіння кмину мелені - 1 ч. ложка
    сіль - за смаком
    Приготування:
    Морква відваріть, наріжте дрібними кубиками. Рис з'єднайте з рубаними цибулею, горіхами та родзинками.
    Для соусу оливкова олія з'єднайте з йогуртом, додайте кмин, сіль, перемішайте.
    Заправте рис приготованим соусом. В салатник викладіть шаром морква, потім покладіть рис. При подачі прикрасьте зеленню.