Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
морква - 2 шт.
рис відварений - 300 гр.
цибуля ріпчаста - 1\\2 головки
родзинки без кісточок - 1 ст. ложка
горіхи волоські - 50 гр.
Для соусу:
оливкова олія - 4 ст. ложки
йогурт - 3 ст. ложки
насіння кмину мелені - 1 ч. ложка
сіль - за смаком
Приготування:
Морква відваріть, наріжте дрібними кубиками. Рис з'єднайте з рубаними цибулею, горіхами та родзинками.
Для соусу оливкова олія з'єднайте з йогуртом, додайте кмин, сіль, перемішайте.
Заправте рис приготованим соусом. В салатник викладіть шаром морква, потім покладіть рис. При подачі прикрасьте зеленню.