Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Зелень як завжди радує нас свіжим смаком. Поєднання з креветками і мигдалем робить цей салат порядок та святковим.
    Інгредієнти:
    Креветки дрібні неочищені 150 гр
    Рукола 50 гр (1 пучок)
    Олія 2 столові ложки
    бальзамічний Оцет 1 столова ложка
    Сироп абрикосовий 1 чайна ложка
    Зелень кріп, петрушка 30 гр
    Мигдаль очищений 15 гр
    Сіль, перець за смаком.
    Інструкції:
    Зелень промити.
    Руколу обробити: відірвати з стебла ніжні частини листочка, стеблинки листочків викидати. Великі частини листочків руколи руками розірвати на більш дрібні. Кріп, петрушку дрібно порізати.
    Якщо варені креветки, то залити їх на 20 секунд окропом, очистити.
    Для соусу змішати і збити суміш олії, бальзамічного оцту, абрикосового сиропу. Суміш при збиванні перетвориться в загустіла суспензію.
    Вилити соус, що вийшов в суміш трав і ложкою перемішати.
    Салат викласти на таріль і по поверхні прикрасити креветками і посипати очищеною підсмаженою і рубленим мигдалем.
    Приємного апетиту!