Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
капуста білокачанна - 500 гр.
морква - 1 шт.
пекучий перець червоний - 1\\4 шт.
олія рослинна - 3 ст. ложки
оцет 6%-ий - 1 ст. ложка
цукор - 1 ст. ложка
сіль - за смаком
Приготування:
Капусту нарізати квадратиками, морква - соломкою. Овочі з'єднайте, обшпарте, відкиньте на друшляк, відіжміть.
Потім посоліть, посипте цукром, полити оцтом і перемішайте. Нарізану квадратиками перець покладіть в розігріте масло, через 1-2 секунди зніміть його з вогню, перець вийміть.
Овочі полийте маслом, перемішайте. Перед подачею салат охолодіть і прикрасьте зеленню.
Приємного апетиту!