Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    капуста білокачанна - 500 гр.
    морква - 1 шт.
    пекучий перець червоний - 1\\4 шт.
    олія рослинна - 3 ст. ложки
    оцет 6%-ий - 1 ст. ложка
    цукор - 1 ст. ложка
    сіль - за смаком
    Приготування:
    Капусту нарізати квадратиками, морква - соломкою. Овочі з'єднайте, обшпарте, відкиньте на друшляк, відіжміть.
    Потім посоліть, посипте цукром, полити оцтом і перемішайте. Нарізану квадратиками перець покладіть в розігріте масло, через 1-2 секунди зніміть його з вогню, перець вийміть.
    Овочі полийте маслом, перемішайте. Перед подачею салат охолодіть і прикрасьте зеленню.
    Приємного апетиту!