Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
Кальмар - 500-600 г
Морква (середня) - 2 шт
Огірок (свіжий, великий) - 1 шт
Цибуля ріпчаста (середній) - 1 шт
Олія (приблизно) - 100 мл
Зелень (кропу і петрушки) - 1/2 пуч.
Оцет (9% за смаком, також за смаком сіль і червоний мелений перець) - 1-2 ст. л.
Рецепт:
Очистити морква, цибуля. Нашинкувати соломкою моркву, цибулю нарізати кільцями. Олія нагріти до появи димка і залити ним моркву з цибулею. Залишити на 20 хвилин.
Відварити кальмарів, охолодити і нарізати соломкою. Я ліг їх в киплячу воду, доводжу до бурхливого кипіння і відразу виймаю.
Огірок теж нарізати соломкою.
Змішати всі інгредієнти. Додати за смаком оцет, перець і сіль.
Поставити на 2 години в холодильник.
Нарізати зелень і додати в салат.
Приємного апетиту!
inna_2107