Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
2 яйця
1/2 головки салату
1/2 головки салату-латук
5-6 шт. редиски
1 пучок зеленої цибулі
125 г смаженою ковбаси
125 г копченої ковбаси
2 пучки суміші трав (петрушка, цибуля-резанец, кріп)
4 ст.л. винного оцту
6 ст.л. рослинного масла
сіль
білий мелений перець
цукор
майонез
З кочанного салату і салату-латук вирізати кочережки і розібрати качани на листя, промити, обсушити. Редис очистити, вимити, обсушити і нарізати тоненькими скибочками. Зелена цибуля промити, обсушити і нарізати дрібними кільцями. Всю ковбасу нарізати смужками. Яйця відварити, охолодити, розрізати на 8 частин. Викласти салатним листям велике кругле блюдо, викласти на них підготовлені компоненти.
Трави вимити, обсушити, дрібно нарізати. Оцет змішати з рослинним маслом, додати по щіпці солі, меленого перцю й цукру. Додати в салатний соус нарізані трави, перемішати.
У середину страви з салатом покласти салатний майонез.