Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    2 яйця
    1/2 головки салату
    1/2 головки салату-латук
    5-6 шт. редиски
    1 пучок зеленої цибулі
    125 г смаженою ковбаси
    125 г копченої ковбаси
    2 пучки суміші трав (петрушка, цибуля-резанец, кріп)
    4 ст.л. винного оцту
    6 ст.л. рослинного масла
    сіль
    білий мелений перець
    цукор
    майонез
    З кочанного салату і салату-латук вирізати кочережки і розібрати качани на листя, промити, обсушити. Редис очистити, вимити, обсушити і нарізати тоненькими скибочками. Зелена цибуля промити, обсушити і нарізати дрібними кільцями. Всю ковбасу нарізати смужками. Яйця відварити, охолодити, розрізати на 8 частин. Викласти салатним листям велике кругле блюдо, викласти на них підготовлені компоненти.
    Трави вимити, обсушити, дрібно нарізати. Оцет змішати з рослинним маслом, додати по щіпці солі, меленого перцю й цукру. Додати в салатний соус нарізані трави, перемішати.
    У середину страви з салатом покласти салатний майонез.