Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Салат просто фантастичний! Сподобався всім без винятку, а таке, як самі розумієте, буває вкрай рідко. Коли принесла салат на роботу, щоб було чим пообідати в перерві з колегами, всі подумали, що у мене якийсь свято і стали вивідувати: "По якому випадку така краса - смакота", - настільки красиво і урочисто він виглядає!
    Вам буде потрібно:
    * Стегенця - 2 шт
    * Печериці - 400 г (я беру свіжі)
    * Цибуля - 1 шт
    * Яйця - 3 шт
    * Сир - 150 г
    * Майонез (або сметана)
    Приготування:
    1. Відварюємо стегенця
    2. Обсмажуємо гриби з цибулею на рослинній олії
    3. Зварити яйця
    4. Відокремлюємо м ’ ясо від кісток, режим і перемішуємо з майонезом (сметаною). Викладаємо перший шар.
    5. Другим шаром викладаємо печериці з цибулею. Змащуємо зверху майонезом (сметаною)
    6. Трьом яйця на крупній тертці, викладаємо третім шаром, змащуємо майонезом (сметаною)
    7. Посипаємо зверху тертим на крупній тертці сиром.