Інгредієнти:
Філе куряче - 200 г
Перець солодкий (червоний, середнього розміру) - 1 шт.
Капуста пекінська (середня) - 400 г
Петрушка свіжа - за смаком
Олія рослинна - 3 ст.л.
Каррі - 1 ч.л.
Перець - за смаком
Сіль - за смаком
винний Оцет - 2 ч.л.
Куряче філе порізати невеликими кубиками.
Перець очистити і нарізати кубиками такого ж розміру.
Пекінську капусту нарізати також кубиками.
У сковороді розігріти олію і обсмажити шматочки курки на великому вогні протягом декількох хвилин.
Коли шматочки курочки почнуть зарумяниваться, посолити, поперчити, додати каррі і добре перемішати. Коли курка буде повністю готова, додати винний оцет, перемішати. Потім зняти з вогню і остудити.
Капусту і перець змішати, додати нарізану петрушку і шматочки курочки разом з рідиною, отриманої в процесі обсмажування. Все добре перемішати. Бажано дати салату настоятися.
Подавати порційно або у великому салатнику.
Автор рецепту: Оксана Македонська (Oksy)