Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Компоненти:
    курча - 100 г
    червоний стручковий перець солодкий - 1 шт
    корінь селери - 5 см
    цибуля ріпчаста - 1 шт
    зелений салат - 5 аркушів
    маслини - 6 шт
    оливкова олія - 2 ст л
    оцет 9 % - ½ ст л
    цукор, перець, сіль
    Калорійність на 100 гр готового продукту: 78 ккал
    Філе смаженого курчати нарізати невеликими шматочками. Солодкий перець, цибулю і зелений салат шаткують соломкою. Очищений селера натирають на середній тертці.
    Овочі і м'ясо перемішують, заправляють оливковою олією, оцтом, сіллю й цукром.
    Перед подачею салат прикрашають маслинами і зеленню.