Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Компоненти:
курча - 100 г
червоний стручковий перець солодкий - 1 шт
корінь селери - 5 см
цибуля ріпчаста - 1 шт
зелений салат - 5 аркушів
маслини - 6 шт
оливкова олія - 2 ст л
оцет 9 % - ½ ст л
цукор, перець, сіль
Калорійність на 100 гр готового продукту: 78 ккал
Філе смаженого курчати нарізати невеликими шматочками. Солодкий перець, цибулю і зелений салат шаткують соломкою. Очищений селера натирають на середній тертці.
Овочі і м'ясо перемішують, заправляють оливковою олією, оцтом, сіллю й цукром.
Перед подачею салат прикрашають маслинами і зеленню.