Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Дуже цікавий і простий у приготуванні салат з розряду ситних. Салат листковий, тому для його приготування рекомендуємо вам використовувати велике блюдо або прозору салатницю. Ми наводимо варіант подачі однієї порції салату, продукти, зазначені в рецепті розраховані на 4 порції.
Інгредієнти:
* філе білої риби 600 г (тріска, судак, минтай і т.п.)
* ріпчасту цибулю 1/2 шт.+ 2 шт.
* морква 1 шт.
* зелень петрушки, 1/2 пучка, лавровий лист, перець горошком
* сіль
* олія для смаження
* сир 100 г
* майонез 1 упаковка
Спосіб приготування:
Філе риби промити під водою, обсушити, нарізати на шматки. У каструлю налити води, покласти зелень, нарізану половинку цибулини, рибу, лаврушку, перець горошком, чуйний підсолити і відварити до готовності.
Моркву натерти на крупній тертці і обсмажити на рослинній олії.
Залишилися цибулини обчистити, нарізати кільцями та обсмажити на маслі.
Готову рибу витягнути від каструлі, охолодити і розібрати на дрібні шматочки. Поставити на тарілку кільце і викласти рибу першим шаром.
Змастити шар риби майонезом.
Потім викласти шар лука.
Змастити майонезом.
Викласти морква.
Змастити майонезом.
Зняти кільце. Салат посипати тертим сиром.
Прикрасити салат по своєму смаку і подати до столу. Приємного апетиту.