Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* салат рукола - 75 г;
* креветки очищені - 100 г;
* авокадо - 1 шт;
* помідори черрі - 100 г;
* кедрові горіхи - 50 г;
* сир пармезан - 50 г;
* для заправки:
* оливкова олія - 3 столові ложки;
* винний оцет - 1 чайна ложка;
* сік лимона - 2 чайні ложки.
Інгредієнти для салату
Кедрові горіхи обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору. Сир пармезан нарізати довільно тонкими скибочками.
Помідори черрі помити і розрізати на половинки. Авокадо вимити, очистити від шкірки, нарізати на тонкі скибочки. Руколу вимити і обсушити.
Приготувати заправку. Змішати оливкова олія, винний оцет і сік лимона.
В тарілку покласти руколу і креветки, збризнути заправкою, перемішати руками.
По колу тарілки викласти скибочки авокадо, пармезан і половинки черрі. Присипати кедровими горішками.