Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * салат рукола - 75 г;
    * креветки очищені - 100 г;
    * авокадо - 1 шт;
    * помідори черрі - 100 г;
    * кедрові горіхи - 50 г;
    * сир пармезан - 50 г;
    * для заправки:
    * оливкова олія - 3 столові ложки;
    * винний оцет - 1 чайна ложка;
    * сік лимона - 2 чайні ложки.
    Інгредієнти для салату
    Кедрові горіхи обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору. Сир пармезан нарізати довільно тонкими скибочками.
    Помідори черрі помити і розрізати на половинки. Авокадо вимити, очистити від шкірки, нарізати на тонкі скибочки. Руколу вимити і обсушити.
    Приготувати заправку. Змішати оливкова олія, винний оцет і сік лимона.
    В тарілку покласти руколу і креветки, збризнути заправкою, перемішати руками.
    По колу тарілки викласти скибочки авокадо, пармезан і половинки черрі. Присипати кедровими горішками.