Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    печериці консервовані - 250 гр.
    огірки - 1 шт.
    цибуля ріпчаста - 1 головка
    перець солодкий - 1 стручок
    олія рослинна - 2 ст. ложки
    зелень петрушки
    перець - за смаком
    гірчиця - 1 ч. ложка
    сік лимонний - 1 лимон
    салат (листя)
    Приготування:
    Консервовані печериці нарізати соломкою і обсмажують 3-5 хвилин в рослинному маслі з додаванням лимонного соку і меленого чорного перцю, охолоджують.
    Огірок і солодкий перець нарізати тонкою соломкою, цибулю дрібно рубають і з'єднують з грибами.
    Салат заправляють гірчицею і рубаною зеленню петрушки, подають на листі салату.