Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
печериці консервовані - 250 гр.
огірки - 1 шт.
цибуля ріпчаста - 1 головка
перець солодкий - 1 стручок
олія рослинна - 2 ст. ложки
зелень петрушки
перець - за смаком
гірчиця - 1 ч. ложка
сік лимонний - 1 лимон
салат (листя)
Приготування:
Консервовані печериці нарізати соломкою і обсмажують 3-5 хвилин в рослинному маслі з додаванням лимонного соку і меленого чорного перцю, охолоджують.
Огірок і солодкий перець нарізати тонкою соломкою, цибулю дрібно рубають і з'єднують з грибами.
Салат заправляють гірчицею і рубаною зеленню петрушки, подають на листі салату.