Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
капуста білокачанна - 500 гр.
огірки - 1 шт.
морква - 1 шт.
перець солодкий - 1 стручок
цибуля ріпчаста - 1 головка
олія рослинна - 4 ст. ложки
спеції
зелень петрушки
сік лимонний і цедра - 1\\2 лимона
Приготування:
Капусту очистити, промити, нарізати соломкою.
Огірок промийте, зріжте плодоніжку, наріжте соломкою або дрібними кубиками.
Моркву очистіть, промийте, натріть на крупній тертці.
Перець промийте, зріжте плодоніжку з прилеглої м'якоттю, видаліть насіння, наріжте кільцями.
Цибулю очистіть, промийте, спасеруйте на олії до золотистого кольору, охолодіть.
Підготовлені овочі з'єднайте, перемішати, заправити майонезом з додаванням лимонного соку і тертої лимонної цедри, приправте спеціями.
При подачі оформіть гілочки зелені.
Приємного апетиту!