Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти
* шматочки консервованого тунця - 170 г;
* болгарський перець - 1 шт;
* кукурудза консервована - 140 г;
* авокадо - 1 шт;
* каперси - 1 столова ложка з гіркою;
для заправки:
* оливкова олія - 2 столові ложки;
* сік лимона - 1/2 столової ложки;
* кунжутна олія - 1 чайна ложка;
* соєвий соус - 1/2 столової ложки;
* сіль за смаком;
для прикраси:
помідори черрі - кілька штук;
зелену цибулю.
Шматочки тунця вийняти з консервної банки і помістити в сито або друшляк, щоб стікав сік.
Болгарський перець вимити, видалити серцевину з насінням, порізати дрібними кубиками і пасерувати. Для чого на середньому вогні розігріти пательню, влити трохи оливкової олії і злегка обсмажити перець до стану м'якості.
На заключному етапі пасерування болгарського перцю додати в сковороду консервовану кукурудзу без рідини і вимкнути вогонь. Перемішати і дати охолонути інгредієнтів безпосередньо в сковороді.
Авокадо вимити, очистити від шкірки і нарізати кубиками.
Зробити заправку, змішавши в чашці призначені для її приготування інгредієнти.
В ємність для приготування салату покласти шматочки тунця і пом'яти вилкою. Додати охололи болгарський перець з кукурудзою, авокадо, каперси, заправку.
Перемішати.
Прикрасити салат дрібнонарізаною зеленою цибулею і половинками помідор черрі.