Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
300 г зеленої цибулі,
200 г шинки,
150г сиру,
80 г рослинної олії,
60 г зелені петрушки,
30 г 3% оцту,
5 м їдальні гірчиці,
хрін,
1 яйце,
сіль.
Приготування:
Промитий зелену цибулю (при необхідності очищений від пожовтіли і млявих частин) порізати невеликими шматочками, викласти на сито, потримати під струменем холодної води, потім обдати окропом і обсушити.
Сир, шинку нарізати дрібними кубиками і змішати з підготовленим цибулею.
Петрушку подрібнити, змішати з гірчицею, натертим на терці хріном, оцтом, сіллю, рослинним маслом.
Все добре перемішати і полити салат приготованим соусом, прикрасити шматочками варених яєць.