Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    огірок - 1 шт.
    варене яйце - 1 шт.
    зелена цибуля - 100 гр.
    зелень кропу рубана - 1 ст. ложка
    зелень петрушки рубана - 1 ст. ложка
    Для соусу:
    сир - 2 ст. ложки
    кефір - 3 ст. ложки
    сіль - 1\\2 ч. ложки
    перець червоний мелений - 1\\3 год. ложки
    Приготування:
    Для соусу сир збийте в міксері з кефіром, сіллю і перцем.
    Огірок наріжте соломкою.
    Цибулю і яйце порубайте.
    При подачі підготовлені інгредієнти викладіть гіркою в салатник, полийте соусом і посипати зеленню кропу і петрушки.