Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Салат із буряка, редьки і моркви.
Інгредієнти:
Буряк - 1 шт.
Редька - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Часник - 1 зубчик.
Сир за смаком.
Сметана за смаком.
Сіль за смаком.
Спосіб приготування.
Протерти на дрібній тертці сирі овочі, сир і часник, цибулю дрібно порізати, скласти разом. Посолити, залити сумішшю сметани з майонезом, перемешать.Поставить в холодильник на 2 часа.Салат готовий до вживання.
Оселедець під шубою.
Інгредієнти:
Оселедець - 2 шт.
Буряк - 2 шт.
Картопля 2-3 шт.
Морква - 1-2 шт.
Яйця - 2-3 шт.
Майонез - 150-200 г
Спосіб приготування:
Оселедець розібрати на філе, нарізати маленькими шматочками. Зварити картоплю, буряк, морква, потерти на великій тертці окремо. На блюдо або тарілку викласти шарами: буряк, морква, картопля, оселедець, потім знову картоплю, моркву і буряк. Кожен шар залити тоненькою цівкою майонезу. Надати салату бажану форма, присипати потертим на дрібній тертці жовтком.
Салат із буряка з волоськими горіхами та родзинками.
Інгредієнти:
Буряк - 1 шт.
Волоські горіхи - 2 ст. л.
Ізюм - 50 г.
Майонез - 2-3 ст. л .
Цукор за смаком.
Сіль за смаком.
Спосіб приготування.
Буряк запекти або зварити, натерти на крупній тертці. Горіхи розтовкти до розміру гороху, родзинки промити і просушити на рушник. Все змішати, додати цукор. Сіль, майонез. Все перемішати.
Салат із буряка з чорносливом і курагою.
Інгредієнти:
Буряк - 1кг.
Чорнослив - 200 г.
Курага - 200 г.
Волоські горіхи - 5 - 6 шт.
Майонез - 200 - 250 р.
Сіль за смаком.
Спосіб приготування.
Буряк відварити, очистити і натерти. Сухофрукти попередньо замочити в гарячій воді хвилин на 15-20, просушити на рушник, порізати невеликими шматочками. Волоські горіхи також порізати невеликими шматочками. Все змішати з буряком, посолити, заправити майонезом.
Приємного апетиту!