Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
1 кг печінки
5 ст.л. борошна
2 цибулини
5 яєць
перець, сіль
зелень
Для начинки:
2 солодких перці,
3-5 зуб. часнику,
250 г майонезу,
3 моркви,
5 цибулин,
рослинна олія.
Приготувати начинку: перець і цибулю обчистити, дрібно нарізати. Моркву очистити і натерти на дрібній терці.
Підготовлені овочі обсмажити в олії до готовності. Часник пропустити через прес і змішати з майонезом.
Цибулю очистити. Печінка і цибулю пропустити через м'ясорубку. До отриманого фаршу додати сирі яйця, борошно, поперчити, посолити за смаком, ретельно перемішати.
З отриманого фаршу спекти тонкі коржі на сковороді з рослинним маслом. Охолодити. Зібрати торт з охолоджених коржів, прослаивать піджаркою, змащувати часниковим майонезом.
Торт повинен просочитися протягом декількох годин (краще залишити на ніч в холодильнику).
Прикрасити зеленню.