Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    1 кг печінки
    5 ст.л. борошна
    2 цибулини
    5 яєць
    перець, сіль
    зелень
    Для начинки:
    2 солодких перці,
    3-5 зуб. часнику,
    250 г майонезу,
    3 моркви,
    5 цибулин,
    рослинна олія.
    Приготувати начинку: перець і цибулю обчистити, дрібно нарізати. Моркву очистити і натерти на дрібній терці.
    Підготовлені овочі обсмажити в олії до готовності. Часник пропустити через прес і змішати з майонезом.
    Цибулю очистити. Печінка і цибулю пропустити через м'ясорубку. До отриманого фаршу додати сирі яйця, борошно, поперчити, посолити за смаком, ретельно перемішати.
    З отриманого фаршу спекти тонкі коржі на сковороді з рослинним маслом. Охолодити. Зібрати торт з охолоджених коржів, прослаивать піджаркою, змащувати часниковим майонезом.
    Торт повинен просочитися протягом декількох годин (краще залишити на ніч в холодильнику).
    Прикрасити зеленню.