Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * м'ясо яловичини 600 г
    * масло топлене вершкове або 60 г
    * солоні огірки 2 шт.
    * томатна паста 2 ст. л.
    * картопля 4 шт.
    * цибуля 4-5 шт.
    * часник 2 зубчики
    * перець чорний мелений, сіль, лавровий лист
    * зелень петрушки
    * вода або бульйон 1 склянку
    Спосіб приготування:
    Яловичину нарізати смужками шириною 2 см і завдовжки 4 см. Ріпчасту цибулю нарізати кубиками. У казані або сковороді з товстим дном розтопити масло. Викласти цибулю і смажити далі.
    Додати томатну пасту. Часник подрібнити і викласти в казан, перемішати і тушкувати 25-30 хвилин. Картоплю, нарізану великими частками, обсмажити до напівготовності.
    Огірки нарізати соломкою і обсмажити. Викласти огірки в казан. Додати картоплю. Страва посолити, поперчити. Додати лавровий лист і перемішати.
    Влити воду або бульйон, закрити кришкою і довести до готовності. Готове азу викласти на тарілку, посипати свіжою зеленню і подати до столу.
    Приємного апетиту!