Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* м'ясо яловичини 600 г
* масло топлене вершкове або 60 г
* солоні огірки 2 шт.
* томатна паста 2 ст. л.
* картопля 4 шт.
* цибуля 4-5 шт.
* часник 2 зубчики
* перець чорний мелений, сіль, лавровий лист
* зелень петрушки
* вода або бульйон 1 склянку
Спосіб приготування:
Яловичину нарізати смужками шириною 2 см і завдовжки 4 см. Ріпчасту цибулю нарізати кубиками. У казані або сковороді з товстим дном розтопити масло. Викласти цибулю і смажити далі.
Додати томатну пасту. Часник подрібнити і викласти в казан, перемішати і тушкувати 25-30 хвилин. Картоплю, нарізану великими частками, обсмажити до напівготовності.
Огірки нарізати соломкою і обсмажити. Викласти огірки в казан. Додати картоплю. Страва посолити, поперчити. Додати лавровий лист і перемішати.
Влити воду або бульйон, закрити кришкою і довести до готовності. Готове азу викласти на тарілку, посипати свіжою зеленню і подати до столу.
Приємного апетиту!