Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    курячий фарш 600 г
    яйце 1 шт.
    сіль, перець за смаком
    борошно
    для начинки:
    сир "Віола" 2 ст. л.
    сиру Гауда 100 г
    молодий зелений лук 2-3 пера
    молодий часник 1 зубчік
    для соусу:
    печериці 150 г
    молодий ріпчасту цибулю 1 невелика голівка
    вершки 33% і вище 3 ч. л.
    вода 3/4 склянки
    борошно 2 ч. л.
    сіль за смаком
    Спосіб приготування:
    У фарш викласти яйце, масу посолити і поперчити, все обережно перемішати до однорідного стану.
    Для начинки плавлений сир змішати з тертої Гаудой.
    Зелену цибулю дрібно нарізати і разом з подрібненим часником додати в масу, перемішати.
    Беремо фарш, розкладаємо його на мокрій долоні, викладаємо невелика кількість начинки.
    Формуємо котлети, обвалюємо в борошні.
    Обсмажуємо котлети в розігрітій олії з обох боків до готовності.
    Печериці нарізати скибочками і викласти в розігріту сковороду з рослинним маслом.
    Через кілька хвилин додати в сковороду нарізану цибулю і обсмажувати разом з грибами до готовності.
    кип'ячену воду викласти вершки, розмішати.
    Всипати борошно, перемішати, щоб не було грудочок.
    Влити вершки в сковороду з грибами, посолити за смаком.
    Довести до кипіння, розмішати і зняти з плити - соус готовий.
    Викласти котлети на тарілку, полити соусом і подати до столу. Приємного апетиту!