Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти: свиняча корейка - близько 2 кг; айва - 1 шт. (велика); вода - 1 склянка; червоне сухе вино - 1/2 склянки; морква - 4-5 шт.; цибуля шалот - 3-4 шт.; лавровий лист - 1-2 шт.; червоний солодкий перець - 1 ч.л.
    Свинячу корейку розрізати посередині. Потім зробити підрізи в бік, щоб вийшов один великий пласт. Як тут.
    Айву промити, розрізати навпіл, вирізати насіннєву коробку. Половину айви порізати на брусочки і викласти на краю пласта м'яса. Скрутити рулет, обв'язати нитками.
    Овочі помити і почистити. Моркву нарізати брусочками. Цибулини залишити цілими.
    У гусятниці обсмажити рулет з усіх боків до скоринки. Додати очищені овочі, нарізану дольками, що залишилася половинку айви, влити води, посолити. Закрити кришкою і тушкувати близько 30 хвилин.
    Влити вино, продовжувати тушкувати під кришкою ще стільки ж, час від часу поливаючи м'ясо утворюються соусом. З готового рулету зняти нитки. Нарізати скибочками і подати з овочами, полив утвореним при гасінні м'яса соусом. Приємного апетиту!
    Автор: Олена Покровська