Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Опис: Рецепт китайської кухні. Дуже легко готувати, і за рахунок певного нюанси в приготуванні з м'яса видаляється частина шкідливих речовин (антибіотики, гормони... що там ще є?)
    М'ясо виходить ніжним, соковитим... взяла рецепт з книги "Шедеври світової кулінарії", тепер це блюдо точно приживеться у нас в будинку.
    Інгредієнти
    * Свинина (краще нежирна) - 1 кг
    * Цибуля ріпчаста - 3 шт
    * Горілка - 40 мл
    * Соєвий соус - 30 мл
    * Цукор - 30 г
    Приготування:
    М'ясо нарізати не дуже великими шматочками. Опускаємо його в окріп, проварюємо на сильному вогні 5 хвилин.
    Потім зливаємо воду, промиваємо м'ясо в холодній проточній воді. Нехитрий трюк дозволяє позбутися значної кількості непотрібних нам речовин.
    Кладемо м'ясо в посуд для гасіння, додати нарізану цибулю, горілку, якщо необхідно, додаємо трохи води (я не доливала), тушкуємо 50 хвилин.
    Додаємо соєвий соус і цукор. Перемішуємо, тушкуємо до готовності (хвилин 20 - 30).
    На гарнір у мене була рисова локшина з овочами, сюди добре і просто тушковані овочі, і рис.
    Нехай те, що смачно, буде ще і максимально корисним.
    Приємного апетиту і міцного здоров'я!
    Автор: dog-rose