Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    яловичина 250-300 г
    свинина 250-300 г
    хліб білий 2-3 шматочки
    вершки або молоко (вода)
    ріпчасту цибулю 1 шт.
    яйце 1 шт.
    сіль, перець
    панірувальні сухарі
    смужки бекону
    Спосіб приготування:
    Яловичину і свинину пропустити через м'ясорубку. Хліб замочити в молоці, вершках або воді, віджати і пропустити через м'ясорубку.
    Ріпчасту цибулю пропустити через м'ясорубку. Вбити в масу яйце. Посолити і поперчити за смаком, перемішати.
    Сформувати з фаршу котлети. Кожну злегка обваляти в панірувальних сухарях. Загорнути котлету в бекон.
    Обсмажити котлети на сковороді або запекти в духовій шафі. Викласти котлети на блюдо і подати до столу.
    Приємного апетиту.